Har du levert skattemeldingen, men tror det ble feil?

Du kan fortsatt endre skattemeldingen. Frem til 31. mai tilbyr vi 1 time med gjennomgang av skattemeldingen sammen med deg til kampanjepris. Vi har over 20 års erfaring med skatt, fradrag og skattemelding.

140+
Fornøyde kunder
175+
Skattesaker
20 års
Eerfaring med skatt


Det er ikke for sent å endre på skattemeldingen.

Du har faktisk mulighet til å gjøre endringer i skattemeldingen din i opptil tre år etter fristen den 30. april.

Det betyr at vi fremdeles kan hjelpe deg hvis du for eksempel er den som:

- glemte å legge inn et fradrag,

- er usikker på om det du la inn ble riktig

- kommer på at du har glemt av å legge til formue eller inntekt som ikke var forhåndsutfylt

Vi vet at mange kan bli usikker selv om de har levert inn skattemeldingen og utvider derfor vår kampanje ut mai, slik at nettopp du som kjenner på denne usikkerheten kan kontakte oss og få hjelp.

Du er selv ansvarlig for skattemeldingen.

Det er derfor viktig at du selv tar ansvar for å finne ut hva som er riktig for deg. Uten riktig veiledning kan du ende opp med å betale mer skatt enn du må, eller verre, bli anklaget for skatteunndragelse.

Konsekvensene av skatteproblemer kan bli svært alvorlige.

Mange svar på skattespørsmål kan du selv finne ved å lese om skatt eller ved å kontakte Skatteetaten. Det er likevel en del på området som er noe mer komplisert og som gjerne krever en nærmere vurdering av din konkrete sak.

Når det skjer endringer i livet ditt som kan påvirke skatten din kan det derfor være en smart investering å få rådgivning, slik at man vet at man også gjør det riktig i årene fremover. Det samme gjelder hvis du ikke har fått skatterådgiving innenfor et mer komplisert område tidligere.

Vi tar hånd om Skattemeldingen

Å snakke med en advokat før du kontakter Skatteetaten kan spare deg for problemer. Advokater gir rådgivning for å unngå feil, beskytter dine rettigheter og hjelper deg å redusere skatten din lovlig. De sikrer at sensitiv informasjon forblir konfidensiell og kan bistå deg innenfor de fleste faser av skatteprosessen.

Vi hjelper deg blant annet med å:

1. Vurdere hva er som er riktig for deg

2. Endre feil

3. Vurdere manglende fradrag

4. Levere skattemeldingen din ved endt time

5. Skattekortet for 2024

Slik fungerer det

Vi setter av 1 time for møte med deg, og i de fleste tilfeller vil dette være tilstrekkelig. Timen gjennomføres for eksempel på telefon/videomøte hvor du logger deg inn påskattemeldingen samtidig med oss, eller ved fysisk møte på vårt kontor.

Tilbudet gjelder kun for privatpersoner*

Pris

Møtet på 1 time tilbys nå til kun kr. 2 750,-. Tilbudet gjelder til 31. mai eller så langt det er ledige timer for booking.  

Dersom din sak er komplisert slik at du trenger hjelp utover denne timen, vil du informeres om hva vi kan hjelpe deg med og hva det eventuelt vil koste.

Book et møte med oss i vår kalender

Furunes og Endresen har over 20 års erfaring fra Skatteetaten.

Avtal møte i vår kalender

Ofte stile spørsmål

Hvor lang tid tar det vanligvis å løse en juridisk sak?

Tiden det tar å løse en juridisk sak varierer avhengig av hvor komplisert saken er, hvor mye bevis som må samles inn og om motparten samarbeider. Noen saker kan løses raskt, mens andre kan ta lengre tid. Vi anbefaler at du tar kontakt for å få en bedre forståelse av omfanget av din sak og hvordan vi kan bistå deg.

Hvordan velger jeg riktig advokat for min sak?

Når du velger en advokat for din sak, er det viktig å finne noen som har erfaring med ditt spesifikke juridiske problem.
Vi står klar til å hjelpe deg med å vurdere omfanget av din sak og tilby den nødvendige bistanden.

Hva koster det å engasjere en advokat?

Kostnadene for å engasjere en advokat kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert advokatens erfaringsnivå, omfanget og kompleksiteten til saken. Ta kontakt med oss for å diskutere din sak og så får vi sammen oversikt over omfanget. Våre priser ligger mellom kr. 1 215,- og 2 800,- eksl. mva. - innledende samtale er både taushetsbelagt og helt gratis.

Kan det gjøres over nett? 

Selvfølgelig, vi innretter oss etter deg!

Ble startet av Reinås (..)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pellentesque bibendum diam ac pellentesque risus quisque diam. Purus pulvinar feugiat maecenas tortor habitasse ut elit. Urna orci eget volutpat facilisi. Ac vitae praesent pharetra viverra condimentum at blandit egestas diam. Ultricies dapibus eget vitae ultricies.

Vi har lang erfaring fra Skatteetaten

Nina og Veronica har jobbet i Skatteetaten til sammen nært 20 år. De har bred erfaring inne skatterett for privatperson og kan derfor hjelpe deg raskt og effektivt med skattemeldingen din.

Avtal møte i vår kalender
Update cookies preferences